salteaua Cortina

-20% reducere la salteaua Cortina

Salteaua Cortina are o structura tip sandwich din trei straturi diferite, fiecare avand o funcție specifică de indeplinit. Stratul cel mai moale, alcatuit din spuma de memorie profilata are 7 zone de confort separate eliberand astfel tensiunea din zona umerilor si a soldurilor, si oferind in acelasi timp un masaj micro ce imbunatateste circulația sangelui. Stratul din mijloc are o densitate medie și menține corpul perfect, iar ultimul strat are fermitate ridicata și oferă sprijin ortopedic al corpului in timpul noptii.

Promoția: -20% la saltelele Cortina și Duo Balance. Promoție valabilă în perioada 01.02 – 28.02.2017.
Avantaje:
 • Spuma de memorie I-FO @ M THERMO Orsa Foam.
 • 3 straturi pentru un nivel perfect de sprijin și confort.
 • 7 zone de confort profilate si diferențiate.
 • Husa din bumbac tratata cu Aloe Vera si echipata lateral cu bandă respirabila 3D.
 • 100% Made in Italy.
 • 16 ani garanție.
Vedeți mostra de saltea

Detalii ale saltelei

Spuma cu memorie I-FO @ M THERMO Orsa Foam

I-FO @ M-Thermo este o spumă termoreglantă, care crează un microclimat ideal în zonele de contact cu corpul. Acest tip de spumă este produsă folosind tehnologia: "Phase Changing Material" microsfere. Aceasta tehnologie se bazeaza pe baterii termice inteligente care profită de fenomenul fizic al tranziției de fază pentru absorbirea fluxurilor de căldură latentă, în scopul de a păstra o cantitate mare de energie, menţinând în acelaşi timp o temperatură constantă și redau căldură în momentul scăderii următoare de temperatură. Aşa cei care dorm pe o astfel de saltea cu un se pot bucura de un somn mai relaxat, benefic și sănătos.

Salteaua Cortina este compusă din trei straturi diferite , fiecare îndeplinind o funcție specifică. Stratul cel mai moale este din spumă moale cu memorie cu 7 zone separate, acest strat dă un efect de micro masaj pentru a îmbunătățirea circulației. Stratul din mijloc are o densitate medie și menține corpul perfect, iar ultimul este cel mai rigid și oferă sprijinul ortopedic necesar în conformitate cu cerinţele medicinei.

Țesătura de acoperire, utilizată în fabricarea acestei saltele este formată din milioane de microcapsule , care conțin esență de aloe vera, și o transformă un purtător de echilibru al spiritului şi al corpului. Aloe Vera este cunoscută pentru efectul său analgezic, lupta impotriva infectiilor si este bogată în vitamine şi minerale, care au efecte curative și acționează în sinergie pentru a oferi o completare firească la nevoile biologice ale corpului uman. Mucopolizaharidele din aloe vera și efectele lor enzimatice, nu numai că asigură o recuperare extrem de rapidă, dar, de asemenea, prin aminoacizii au efecte revitalizante şi anti-stres.

 • Produsul italian perfect 2italian-flag
 • Inaltime 22 cm
 • Tip: Anatomic cu șapte zone de confort
 • Densitate: Duritate medie - este recomandat pentru persoanele între 10 și 130 de kilograme
 • Spuma cu memorie I-FO @ M THERMO Orsa Foam Spumă: 5 cm (50 kg / m³) - moale
 • Spumă pe bază de apă - duritate medie: 30 kg / m³;
 • Pe bază de apă spumă ELASTMEDELASTMED - dură:: 30 kg / m³
 • Husă exterioară: Ţesătură de înaltă tehnologie 3D respirabilă cu fermoar în jurul perimetrului.
 • Husă internă: Căptușeală detașabilă potrivită de spălat cu mașina de spălat.

Vă recomandăm pentru

dureri de mijloc şi de spate
EFECT OPTIM
sciatică
EFECT EXCELENT
radiculită lombară
EFECT EXCELENT
discopatie
EFECT EXCELENT
dureri de gât
EFECT OPTIM

dureri articulare
EFECT OPTIM
insomnie
EFECT EXCELENT
crampe
EFECT EXCELENT
probleme cu tensiunea arterială
EFECT OPTIM
alergii la praful din casă şi la acarieni
EFECT EXCELENT

Certificate

Salteaua aceasta este 100% fabricată în Italia. Materiile prime utilizate pentru fabricarea saltelelor noastre sunt fabricate în întregime în Italia de către companiile italiene specializate.
Acest certificat garantează impactul favorabil al saltelei asupra sănătății dumneavoastră. Salteaua este recomandată de către experții în domeniu.
Toate materialele utilizate pentru fabricarea acestor saltele sunt certificate de Oeko Tex, un certificat care să ateste absența totală a substanțelor nocive și periculoase pentru sănătate din interiorul produsului.
CertiPUR este un program voluntar de testare și certificare, legat de durabilitatea mediului, siguranța și sănătatea. Prin cumpărarea unei saltele cu logoul CertiPUR Dvs aveţi garanţia că conținutul spumei respectă specificațiile stricte ale CertiPUR. 

Caracteristicile modelului

16 ani garanție

16 ani garanție

Memory foam

Memory foam

Fără arcuri

Fără arcuri

Cu două fețe

Cu două fețe

Antialergice

Antialergice

Puncte de sprijin independente

Puncte de sprijin independente

Respirabile

Respirabile

Sensibile termic

Sensibile termic

Antiacaraian

Antiacaraian

Anatomic

Anatomic

Dimensiuni și prețuri

 82x190144x190164x19090x200140x200160x200180x200
Cortina 22 cm.253 454

512


294 442

512


573