Salteaua Monterosso Air Cloud

Salteaua MONTEROSSO Air Cloud

Modelul Monterosso este un nou pas în dezvoltarea tehnologiei Cloud Air. Salteaua e compusă din trei straturi diferite, fiecare avand o funcție specifică de indeplinit. Configurația specială a canalelor transversale , permite saltelei absorbtia uniforma a sarciniilor de șoc și ajuta astfel in distribuirea uniforma a greutatii corporale. Nucleul compus din două straturi de spumă poliuretanica si un strat de spuma de memorie, permite cresterea exponențiala a capacitatii de ventilare a saltelei. Salteaua AirCloud Monterosso este noul concept de confort ce imbina materiale de-o inalta calitate alaturi de ultimele tehnologii in domeniu devenind astfel un etalon în căutarea saltelei perfecte.

Avantaje:
 • Cea mai recentă generație de tehnologie Air Cloud.
 • 3 straturi pentru un nivel perfect de sprijin și confort.
 • Memory Foam strat de 5 cm.
 • Husa detasabila echipata cu benzi 3D și fermoar dublu.
 • 100% Made in Italy.
 • 16 ani garanție.
Vedeți mostra de saltea

Detalii ale saltelei

Monterosso AirCloud este compus din 3 straturi diferite , fiecare îndeplinind o funcție specifică. Stratul cel mai moale este din spumă cu memorie reliefată cu 7 zone separate , care îndeplineste un efect de micro masaj pentru îmbunătăşirea circulației. Stratul din mijloc are o densitate medie și menține corpul perfect, iar ultimul este cel mai rigid și oferă un sprijin ortopedic în conformitate cu cerinţele medicinei.

Modelul Monterosso AirCloud este în măsură să asigure protecția sănătoasă necesară, susținerea ortopedică și moliciunea pentru corpul dvs. Acest strat urmează curba cea mai mică din figura dvs și se adaptează la fiecare poziție de dormit. Modelul este produs după o tehnologie specială care lasă guri de aer în saltea în completare cu funcția sa de amortizare a şocului. Stratul de spumă de 5 cm cu memorie cu o greutate redusă, are numai un număr minim de puncte de contact cu sub-stratul de bază principal - crește în mod semnificativ capacitatea saltelei de a respira. Profilul de sănătate și de protecție împotriva acarienilor asigură bunăstarea corpului și un somn relaxant. Modelul Monterosso asigura o mai mare siguranță în ceea ce privește sănătatea și igiena și, în același timp, asigură liniștea necesară pentru a vă bucura de o odihnă relaxantă și bine-meritată.

 • Produsul italian perfect 2italian-flag
 • Inaltime: 22 cm
 • Tip: Anatomic
 • Densitate: medie - este recomandat pentru persoanele între 10 și 130 de kilograme
 • Spuma de memorie: 5 cm (50 kg / m³) - moale
 • Spumă pe bază de apă - duritate medie: 8,5 cm (30 kg / m³)
 • Spumă de apă pe bază de ELASTMED - dură: 6,5 cm (30 kg / m³);
 • Husă exterioară: Husă detaşabilă cu benzi 3D permeabile la vapori, pe toate cele patru laturi și fermoar dublu în jurul perimetrului.
 • Husă internă: căptușeală detașabilă cu posibilitate de spălat cu mașina de spălat.

Vă recomandăm pentru

dureri de mijloc şi de spate
EFECT OPTIM
sciatică
EFECT EXCELENT
radiculită lombară
EFECT EXCELENT
discopatie
EFECT EXCELENT
dureri de gât
EFECT OPTIM

dureri articulare
EFECT OPTIM
insomnie
EFECT EXCELENT
crampe
EFECT EXCELENT
probleme cu tensiunea arterială
EFECT OPTIM
alergii la praful din casă şi la acarieni
EFECT EXCELENT

Certificate

Salteaua aceasta este 100% fabricată în Italia. Materiile prime utilizate pentru fabricarea saltelelor noastre sunt fabricate în întregime în Italia de către companiile italiene specializate.
Acest certificat garantează impactul favorabil al saltelei asupra sănătății dumneavoastră. Salteaua este recomandată de către experții în domeniu.
Toate materialele utilizate pentru fabricarea acestor saltele sunt certificate de Oeko Tex, un certificat care să ateste absența totală a substanțelor nocive și periculoase pentru sănătate  din interiorul produsului.
CertiPUR este un program voluntar de testare și certificare, legat de durabilitatea mediului, siguranța și sănătatea. Prin cumpărarea unei saltele cu logoul CertiPUR Dvs aveţi garanţia  că conținutul spumei respectă specificațiile stricte ale CertiPUR. 

Caracteristicile modelului

16 ani garanție

16 ani garanție

Memory foam

Memory foam

Fără arcuri

Fără arcuri

Cu două fețe

Cu două fețe

Antialergice

Antialergice

Puncte de sprijin independente

Puncte de sprijin independente

Respirabile

Respirabile

Sensibile termic

Sensibile termic

Antiacaraian

Antiacaraian

Anatomic

Anatomic

Dimensiuni și prețuri

 82x190144x190164x19090x200140x200160x200180x200
Monterosso 22 cm.316
568 640
368
552
640
716